Vergelijken

Vergelijken

Ben je klaar met de prijzen van je huidige energie leverancier. Is je auto verzekering te duur? Wil je een goedkopere sim only of wil je telecom aanbieders gaan vergelijken?

Vergelijken

Vergelijker tools

Als gevolg van de steeds wisselende markt en de daarbij wijzigende prijzen hebben wij bij ‘Zo doe je dat zelf’ diverse tools voor jou ingezet om een keuze voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo kun jij je keuze basseren op basis van prijs of op basis van pakket / voorwaarden. Eerst vul je wat algemene gegevens in, vervolgens gerichtere gegevens en ten slotte  genereer je een overzicht.

Wij bieden de tool, echter,  jij maakt de keuze.

In deze categorie ‘vergelijken’ vind je onderstaande vergelijkers:

Auto verzekering vergelijker
Energie vergelijker
Sim only vergelijker
Telecom vergelijker
Zorg verzekering vergelijker

Dus wil jij overstappen van aanbieder? Met onze vergelijkers kun jij eenvoudig en overzichtelijk jouw mogelijkheden bekijken.

Zo doe je dat zelf helpt.

Sim-only vergelijken en afsluiten

Wil je lagere maandlasten voor wat betreft je mobiele kosten? Kijk dan eens naar Sim-Only. Vul je oude verbruik in en deze sim-only vergelijker laat jou direct zien wat voor jou de beste match is. Ga ook Sim-only vergelijken en afsluiten op Zodoejedatzelf

Sim-only vergelijken en afsluiten Lees verder »

Energie vergelijken met de energievergelijker

Klaar met de helpdesk van je huidige energieleverancier? Ga energie vergelijken met de energievergelijker van Zodoejedatzelf en in veel gevallen kun je flink besparen ten opzichte van de rekening van vorig jaar. En wellicht nu wel een desk die echt help doet.

Energie vergelijken met de energievergelijker Lees verder »