Sim-only vergelijken en afsluiten

Sim-only vergelijken en afsluiten
Deel dit artikel met vrienden:

Nieuw abonnement afsluiten

Ben je klaar met je dure abonnement of wil je een andere sim-only aanbieder proberen? Zoek je een nieuwe netwerkprovider en wil je af van je huidige (te dure) abonnement? Ook jij kunt vanaf vandaag Sim-only vergelijken en afsluiten via de tool op onze website. Vergelijk en bekijk hieronder wat voor jouw de beste match is. Hieronder kun je direct vergelijken en afsluiten. Als je meer wilt weten over de voordelen van Sim-only, lees dan hier verder.


Direct vergelijken


Ga eens Sim-Only vergelijken en afsluiten

Waarom Sim-only vergelijken en afsluiten

Sim-only heeft een aantal voordelen tov de andere varianten. Hieronder in het kort de voordelen.

Lagere abonnementskosten

De abonnementskosten van een sim-only abonnement zijn een behoorlijk stuk scherper in prijs t.o.v. een abonnement waarbij je een smaprtphone krijgt / koopt. Als je nu nog belt met een smartphone welke eigenlijk prima functioneert dan kun je eenvoudig je abonnementskosten verlagen door aan het eind van je abonnement over te stappen op een sim-only abonnement met behoud van je huidige telefoon. Dit scheelt je tegenwoordig naast de kosten van een telefoon (ca. €400 ,=) ook behoorlijk in de abonnementskosten.

Milieu ontlasten

Daarnaast draag je (on)bewust bij aan het milieu, want doordat je niet weer een nieuwe telefoon er bij neemt is de afvalberg weer een stukje minder groot geworden. Goed bezig dus!

Sim-only abonnement zelf samenstellen

Kies zelf je gewenste databundel en de hoeveelheid benodigde belminuten in de vergelijker. De vergelijker laat direct zien welke sim-only aansluit op jouw voorkeuren.

Grotere provider keuze

Naast de bestaande grote jongens in het speelveld zijn er ook de kleinere prijsvechters. Dit levert jou als eindgebruiker een prijsvoordeel op. Doordat er naast de ‘gewone’ providers ook sim-only providers bestaan wordt het totale aanbod groter.

Eerlijker vergelijken

Doordat je nu 1 enkel product koop, kun je eerlijker vergelijken. Je hoeft geen rekening te houden met een toestel, want die van jou werkt nog prima. Je vult het gemiddelde verbruik van de afgelopen jaren in, en de vergelijker geeft je de beste match.

Nummerbehoud

Je kunt bij alle sim-only providers aangeven dat je gebruik wilt maken van nummerbehoud. Zo hoef je niet iedereen op de hoogte te brengen van je nieuwe telefoon nummer.

Ben je wel oké met je telefoonprovider maar wil je energie vergelijken? Dat kan hier.

Sim-only vergelijken en afsluiten

Zo doe je dat zelf!

Heb je ‘Sim-only vergelijken en afsluiten‘ zelf ook ervaren? Reageer dan hieronder.

Deel dit artikel met vrienden:
0 0 stemmen
Waardering
Ontvang een e-mail bij reacties
E-mail me bij
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
> Discussieer mee <x
()
x