Contact

Contact - Zo doe je dat zelf

Neem contact met ons op via onderstaand e-mail formulier.

Wil je ook een bijdrage leveren aan Zo doe je dat zelf of heb je simpelweg een (andere) vraag? Of heb je een verzoek dat je met ons wilt delen? Je zoekt in ieder geval contact met ons anders keek je hier niet.

Wij vinden het gaaf dat je contact met ons zoekt en ons iets wilt vertellen. Hopelijk is het een positief bericht maar van een opbouwend kritisch bericht kunnen wij ook leren. Schroom dus niet en vul zo snel als je kunt onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en verzend het. Wij zullen trachten het ingestuurde formulier binnen niet onafzienbare tijd zo gepast mogelijk te beantwoorden.

Wij gaan er natuurlijk vanuit dat het contactformulier altijd werkt, maar in het geval je te lang geen reactie van ons krijgt of je het formulier niet kunt verzenden dan kun je ook direct een e-mail sturen aan info@zodoejedatzelf.nl. Vertel dan a.u.b. ook even dat het formulier niet werkt.

Heb je geen of een onvoldoende antwoord op Zo doe je dat zelf gevonden? Wellicht kun je het nog eens kunnen proberen via onze zoek functionaliteit.