YouTube installeren op oude iPad

YouTube installeren op oude iPad
Deel dit artikel met vrienden:

Loading

Zo installeer je Netflix of YouTube op een oude iPad

Technieken gaan snel en de nieuwste technieken zijn ook behoorlijk prijzig. Je zal dan waarschijnlijk ook niet snel en splinternieuwe tablet voor 1 van je kinderen kopen. Dat is ook helemaal niet nodig. Bekijk de 1ste video van ons YouTube kanaal (en abonneer jezelf ook meteen even) of lees hieronder, stap voor stap, hoe je een oude tablet nieuw leven in blaast. Ga zelf YouTube installeren op oude iPad.

Pas onderstaande truc toe en blaas je oude iPad nieuw leven in

In deze video leggen we uit hoe jij je oude iPad weer kunt voorzien van YouTube.

Stap voor stap: YouTube installeren op oude iPad

Benodigde tijd: 15 minuten

YouTube installeren op oude iPad tablet is gemakkelijker dan je denkt. Volg onderstaand stappenplan en je kunt weer genieten van YouTube (of Netflix).

 1. Open app store & installeer YouTube

  Het installeren van YouTube geeft de melding “Unable to purchase” “YouTube: watch, listen, stream is not compatible with this iPad”. In de volgende stappen gaan we je laten zien hoe je toch NetFlix of YouTube kunt installeren op een oude iPad.
  Unable to purchase

 2. Open beginscherm app store

  Onderin het scherm zie je 5 icoontjes staan: Featured, Top Charts, Explore, Purchased, Updates. Kies hier voor PurchasedYouTube installeren op oude iPad

 3. Zoek YouTube

  In dit scherm zie je alle apps die ooit geinstalleerd zijn onder jouw account. Het is onwaarschijnlijk dat je YouTube nooit eerder hebt geinstalleerd, dus zoek YouTube in de lijst en klik daar op. Je zult zien dat de iPad een melding geeft: “Do you want to downloadthe last compatible version”? Er wordt gevraagd of je de laatste werkende versie voor deze oude iPad wilt installeren. Dat willen we en dus gaan we verder door op “Download” te klikken.
  Netflix of YouTube gebruiken op je oude Apple iPad

 4. Controleer installatie

  YouTube zal nu worden geinstalleerd op de oude iPad. Ga terug naar het home scherm van je iPad door op de home knop te drukken. De installatie kan even duren dus wacht geduldig af. Als de installatie klaar is dan zie je dat YouTube op je home-scherm staat.
  Controleer installatie

 5. Open YouTube

  Als het YouTube icoon volledig zichtbaar is zoals in bovenstaande afbeelding dan kun je YouTube starten en zul je zien dat YouTube met succes is geinstalleerd op je oude Ipad.
  Installeer youtube op oude tablet

Zo doe je dat zelf!

Heb je ‘YouTube installeren op oude iPad‘ zelf ook ervaren? Reageer dan hieronder.

Deel dit artikel met vrienden:
3.8 5 stemmen
Waardering
Ontvang een e-mail bij reacties
E-mail me bij
guest
15 Reacties
Nieuwste
Oudste Populairste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
15
0
> Discussieer mee <x