Tweets van Twitter verwijderen

Tweets van Twitter verwijderen
Deel dit artikel met vrienden:

Loading

Alle tweets van twitter verwijderen kan een behoorlijk proces zijn wanneer je dit wilt uitvoeren. Je moet ze dan namelijk allemaal handmatig 1 voor 1 verwijderen. Niet te doen dus! Maar er is een snellere manier om van jouw eigen twitter acties / geschiedenis af te komen.

Volg onderstaande handleiding, beetje knippen en plakken, bak koffie drinken en voor je het weet is je Twitter gescheidenis volledig verdwenen. LET OP! Het is volledig verdwenen! Dus als je er geen backup van hebt ben je het kwijt.

Maak gebruik van Google Chrome

Ten tijde van het opstellen van deze handleiding is gebruik gemaakt van Google Chrome (Versie 90.0.4430.72 (Officiële build)). Door updates en wijzigingen aan Google Chrome of Twitter zijde is het mogelijk dat dit stappenplan op een gegeven moment niet meer (volledig) werkt. Voor updates en toevoegingen kun je in de comments kijken (of er zelf aan deelnemen).

Twitter

We gaan in deze handleiding de TWEETS verwijderen, dit betreft het eerste tabblad in Twitter (op en desktopcomputer). Je komt daar door te navigeren naar https://twitter.com/gebruikersnaam. In het geval van Zo doe je dat zelf: https://twitter.com/zodoejedatzelf.

Benodigde tijd: 15 minuten

Tweets van twitter verwijderen

 1. Open Google Chrome

  In dit stappenplan maken we gebruik van Google Chrome
  Google Chrome

 2. Ga naar https://twitter.com/jouwgebruikersnaam

  Zorg daar dat je op het eerste twitter tabblad staat, genaamd TWEETS (normaal gesproken opent dit tabblad standaard).
  Je kunt ook naar https://twitter.com/jouwgebruikersnaam/with_replies gaan, daar werkt de code uit deze handleiding ook.Tweets van twitter verwijderen

 3. Druk op F12

  Door in Google Chrome op F12 te drukken kom je in de ‘inspect’ modus. In plaats van F12 kun je ook op rechtermuisknop klikken en dan kiezen voor ‘inspect’.
  Inspect

 4. Ga naar Console

  In het Inspect scherm moet je nu naar Console gaan. De code welke je direct onder dit stappenplan vind plak je daar waar de pijl naar toe wijst.
  Console

 5. Voer de code in

  Je pagina URL moet nu zijn:
  https://twitter.com/jouwgebruikersnaam
  of
  https://twitter.com/jouwgebruikersnaam/with_replies

  Als dat het geval is kopieer je de code welke je direct onder dit stappenplan vindt en plakt die in de ruimte waar de pijl van bovenstaande stap naar toe wijst. Na het plakken van de code druk je op ENTER.

  Tweets van twitter verwijderen

 6. Vul pop-up

  Als alles goed is gegaan verschijnt er nu een pop-up. Daar moet je de exacte tekst invullen zoals je die ook terugvindt wanneer je handmatig een tweet zou verwijderen. In het Nederlands is dat over het algemeen: Verwijderen

  Klik nu op OK en wacht geduldig af. Je computer / browser doet nu al het werk voor je en is druk bezig met het verwijderen van Tweets. Je zult het scherm ook regelmatig heen en weer zien springen. Mocht het er op lijken dat de boel vastloopt of er geen tweets meer verwijderd worden dan kun je het best de browser etc. even afsluiten en de stappen opnieuw uitproberen / het proces opnieuw in gang zetten. Tijdens het uitvoeren van dit stappenplan liep de browser aan onze zijde ook een aantal keer vast.
  Tweets van twitter verwijderen

Code om alle TWEETS van twitter te verwijderen

Hieronder de code in een code-blok (waar in het stappenplan naar verwezen wordt).

var toDelete = window.prompt("Enter your delete option text exactly as it's writen: ");

setInterval(() => {
 for (const d of document.querySelectorAll('div[data-testid="caret"]')) {
  d.click();
  const deleteButton = document.querySelector("div[role='menu']").getElementsByTagName("div")[3]

  if(deleteButton.getElementsByTagName("span")[0].innerText == toDelete){
   deleteButton.click()
   document.querySelector("div[data-testid='confirmationSheetConfirm']").click()
  }
  
 }
 window.scrollTo(0, document.body.scrollHeight)
}, 1000)

Resterende retweets & likes verwijderen

Zoals je wellicht zult zien zijn nu nog niet al je tweets verwijderd want er blijft nog een getal boven aan de pagina staan. Dit kunnen mogelijk tweets / retweets / likes of andersoortige tweets zijn. Ook hier zijn verschillende codes voor te vinden. Wil je echt alle tweets van twitter verwijderen bekijk dan ook onze andere blogs:

Alle retweets van Twitter verwijderen

Als je wilt weten hoe je ‘retweets’ wilt verwijderen dan kun je dit stappenplan gebruiken.

Alle likes van Twitter verwijderen

Als je wilt weten hoe je alle ‘vind-ik-leuks’ (of zoals het in de url heet: likes ) wilt verwijderen dan kun je dit stappenplan gebruiken.

Zo doe je dat zelf!

Heb je ‘Tweets van twitter verwijderen‘ zelf ook ervaren? Reageer dan hieronder.

Deel dit artikel met vrienden:
0 0 stemmen
Waardering
Ontvang een e-mail bij reacties
E-mail me bij
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
> Discussieer mee <x