ICT

De categorie ICT

In deze categorie vind je reparaties en handledingen met betrekking tot ICT. Denk hierbij aan het herstellen of inregelen van computer software en / of hardware. Ook netwerk gerelateerde oplossingen zullen hier vindbaar zijn.

Tuya cloud - Please configure the app first

Zie jij ook de melding ‘please configure the app first’ wanneer je een apparaat wilt toevoegen aan de Tuya cloud app van Jurgen Heine? Volg deze hands-on handleiding en de melding is verdwenen en je kunt weer apparaten toevoegen.

Please configure the app first Lees verder »

Retweets van Twitter verwijderen

Wil je alle retweets van twitter verwijderen? Bekijk en volg de stappen uit dit stappenplan en je retweets verdwijnen volledig geautomatiseerd (in plaats van dat je alles 1 voor 1 moet verwijderen).

Retweets van Twitter verwijderen Lees verder »

Tweets van Twitter verwijderen

In een handomdraai je twittergeschiedenis verwijderen. Tweets, ReTweets en Likes. Verwijder het volledig geautomatiseerd. Met de hands-on handleiding van Zo doe je dat zelf kan iedereen het.

Tweets van Twitter verwijderen Lees verder »

WordPress NitroPack Core Web Vitals PageSpeed Insights

Zorg dat je voorbereidt bent voor de Google Core Web Vitals met jouw WordPress website. In deze hands-on handleiding leggen we uit hoe je met behulp van een relatief onbekende plugin er voor kunt zorgen dat jouw scores op Pagespeed Insights richting de 100 gaan (dekstop én mobiel!). Te ingewikkeld? Te technisch? Neehoor, dat regelt de plugin allemaal keurog voor je.

Installeren, activeren, verbinden en je bent klaar!

Gratis je WordPress website sneller maken Lees verder »

YouTube installeren op oude iPad

Heb je geen geld over voor een nieuwe (en vaak dure) tablet of willen je kinderen graag een tablet om er YouTube filmpjes op te kunnen kijken? Dan is deze truc wellicht de uitkomst. Je kunt namelijk op een oude Apple iPad NetFlix of YouTube installeren zodat jij of je kinderen er weer een paar jaar plezier van hebben. Bekijk snel hoe je dit zelf kunt doen.

YouTube installeren op oude iPad Lees verder »