Bericht aanmaken in WordPress faalt

Wijzigingen opslaan in permalinks
Deel dit artikel met vrienden:

Loading

Onderstaande stappen lossen dit probleem mogelijk op.

Bericht aanmaken in WordPress faalt. Lukt het sinds kort niet meer om een bericht via /wp-admin aan te maken? Log in op je eigen WordPress back-end door te navigeren naar jouwwebsite.extensie/wp-admin en voer daar je inloggegevens in.

Aanmaken bericht of pagina werkt niet meer - Met berichtnaam geselecteerd klik je op "wijzigingen opslaan". Eigenlijk wijzig je dus helemaal niets.

Ga vervolgens naar ‘instellingen’ en dan naar ‘permalinks’.
Daar heb je waarschijnlijk al ‘bericht naam’ geselecteerd. Dat is mooi want dat zorgt er namelijk voor dat je aangemaakte items worden opgeslagen met de titels van je ‘berichten’ of ‘pagina’s’, dus zo: https://zodoejedatzelf.nl/voorbeeld-bericht/.
(Pas hier wel op, want het kan er voor zorgen dat je berichten niet meer toegankelijk zijn als je nu pas ‘berichtnaam’ selecteert en dan gaat opslaan).

In principe hoef je niets aan te passen, zolang Berichtnaam geselecteerd staat kun je op Wijzigingen opslaan klikken en dan kun je weer berichten aanmaken in de meeste gevallen.

Klik als laatste op ‘wijzigingen opslaan’.

Vanaf nu kun je weer berichten of posts aanmaken

Als je bovenstaande stappen hebt gevolgd is het probleem opgelost (waarschijnlijk, want er kunnen natuurlijk meer oorzaken zijn) en kun je weer bloggen.

Wil je meer weten of WordPress? Kijk dan bij de bron zelf. wIl je weten hoe je je wachtwoord kunt resetten? Lees dan dit artikel eens.

Heb je ‘Bericht aanmaken in WordPress faalt’ zelf ook ervaren? Reageer dan hieronder.

Deel dit artikel met vrienden:
3 1 stem
Waardering
Ontvang een e-mail bij reacties
E-mail me bij
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
> Discussieer mee <x