Probleem met installeren WordPress thema op Synology

Putty om via SSH te connecten
Deel dit artikel met vrienden:

Loading

Je huidige site is toe aan moderner frisser thema

De website welke je op je Synology NAS hebt draaien bestaat al even en heeft door de tijd al behoorlijk wat wijzigingen ondergaan. Echter heb je nooit op het thema gelet omdat dit eigenlijk wel prima was. Dan ineens komt het moment daar dat je het in je hoofd haalt om een nieuw thema voor je WordPress website te gaan installeren op je Synology NAS. Maar je krijgt een Probleem met installeren WordPress thema op Synology.

Installatie van nieuw WordPress thema geeft foutmelding

Je hebt een keuze gemaakt uit alle beschikbare thema’s (gratis of betaald). Je gaat naar wp-admin om het thema te installeren, klikt op installeren en dan krijg je ineens een foutmelding. De foutmelding, er is een probleem met installeren WordPress thema op Synology. Het geeft aan dat er iets met de rechten van de gebruikers en groepen aan de hand is, maar je hebt eigenlijk geen idee wat dat precies betekend. Op internet heb je wat informatie ingewonnen, en je hebt diverse fora bekeken en tips toegepast maar niets zorgt er voor dat je het thema wél kunt installeren. Als dat het geval is bij jou installatie, probeer dan het onderstaande stappenplan eens.

Wijzig server rechten voor de Gebruikers en Groepen op de files en folders

Ga naar je Synology NAS back-end en log daar in om vervolgens SSH te activeren. Gebruik vervolgens het programma Putty.

Heb je een probleem met installeren WordPress thema op Synology NAS? Probeer Putty eens. Hier een screenshot van de interface van het programma Putty.

Navigeer naar je server via Putty (je server zal ongetwijfeld iet s zijn als 192.168.*.*:22). De 22 op het einde is de SSH poort, welke je open hebt gezet met het activeren van SSH. Log in als ‘root’ of ‘admin’, en typ cd .. en druk op enter. Herhaal deze stappen tot je op het hoogste niveau terecht bent gekomen.

Voer nu de volgende tekst in: sudo chown -R http:http /folder1/folder2/folder3 (waar folder 1,2 en 3 de namen van het pad is naar de folder waar de bestanden staan). Druk op ENTER en voer het wachtwoord in.

Wat gebeurd er nu eigenlijk?

Bovenstaand commando wijzigt de rechten op je Synology NAS. De laatste folder (folder 3 in dit geval) wordt gewijzigd ( Gebruiker:Groep ), in dit voorbeeld http:http.

Heb je ‘Probleem met installeren WordPress thema op Synology‘ zelf ook ervaren? Reageer dan hieronder.

Deel dit artikel met vrienden:
2 1 stem
Waardering
Ontvang een e-mail bij reacties
E-mail me bij
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
> Discussieer mee <x