Zo doe je dat zelf

Zo doe je dat zelf – waarom eigenlijk?

Je maakt al sinds lange tijd, met veel plezier, gebuik van een apparaat als het apparaat opeens stuk gaat. De computer welke je al een hele tijd in gebruik hebt werkt na een automatische update niet meer zo als je gewendt bent, en je wilt terug naar de situatie zoals die was. Je doet de deur van je auto dicht en staat ineens met de deurgreep in je handen terwijl je de deur dicht hebt gedaan zoals altijd. Allemaal voorbeelden van situaties welke niet gewenst zijn en maar waar zo doe je dat zelf je bij gaat helpen.

Je gaat zelf op onderzoek (door bijvoorbeeld te Googlen) uit om de klacht of error op te lossen. Je zit uren op internet en je komt diverse fora / blogs tegen waar iets verteld word over het probleem waar jij ook tegenaan bent gelopen, echter geeft geen van de fora / blogs een volledige uitleg over hoe je het probleem weer kunt herstellen. Laat dat nou exact dé reden zijn dat deze website is opgezet.

Zo doe je dat zelf draagt bij aan het oplossen van storingen, het verhelpen van gebreken en het herstellen van kapotte apparatuur. Dit door het opstellen en delen van uitgebreidde online handleidingen.
Zo doe je dat zelf is het laatste puzzelstukje

Maakt het leven makkelijk!

Dat is de bedoeling!

Voor allerhande problemen werken wij een oplossing uit welke eerder al eens ergens met succes is doorgevoerd. Soms door middel van een workaround, soms door middel van een gedegen oplossing. Dit alles proberen we ook toe te lichten met duidelijke foto’s en bijpassende beschrijvingen. Wij houden hierbij het kostenplaatje ook in de gaten.

Daar waar een prima workaround beschikbaar is zullen we die beschrijven in plaats van een volledig nieuw product te bestellen om dat vervolgens te verwerken. Op deze manier maken we de huidige wegwerp maatschappij ook weer iets kleiner, en doen we ook soort van groen. Eeerlijk is eerlijk, dat is toch mooi meegenomen?