Adverteren op Zo doe je dat zelf

Zorg dat gebruikers bij jouw product of dienst komen

Als platform biedt Zo doe je dat zelf gratis hands-on handleidingen aan voor uiteenlopende klussen in en om het huis. We hebben, als internet platform, een groot bereik en daarmee een groot publiek. Wij voorzien gebruikers in gratis hands-on handleidingen en het zou leuk zijn als gebruikers ons voorzien van kudo’s door op een advertentie te klikken en een aankoop doen bij onze adverteerders. Momenteel bestaat het grootste gedeelte van onze advertenties uit Google Adsense advertenties maar daar stoppen we niet!

Ook uw bedrijf kan d.m.v. een tekstuele link / url of een banner + url het bereik vergroten.
Lees hieronder wat we nog meer aanbieden.

Adverteren op Zo doe je dat zelf?

Het aanbod hands-on handleidingen zal in de toekomst blijven toenemen. Dit bereiken we door, naast zelf het aanbod uit te breiden met nieuwe artikelen, ook de gebruikers de mogelijkheid te geven om zelf hands-on handleidingen te uploaden. In veel handleidingen wordt iets gerepareerd en daarbij worden ook de gebruikte materialen / producten benoemd en beschreven. Een uitgelezen kans om jouw merknaam meer naamsbekendheid te geven en jouw conversie te verhogen.

Vergroot je autoriteit bij Google door middel van linkbuilding

Adverteren op Zo doe je dat zelf

Het is bij ‘Zo doe je dat zelf’ heel goed mogelijk dat er in een hands-on handleiding een defect wordt opgelost waarbij jouw merk of het type nummer van een apparaat wordt genoemd of er wordt een product gebruikt dat in jullie assortiment zit. Jouw bedrijf kan hierop inspelen door een hyperlink naar het product of dienst te laten opnemen. Door deze hyperlink te laten opnemen komen gebruikers van Zo doe je dat zelf (bij een klik op die hyperlink) terecht op jou website.

Je kunt hierbij laten doorverwijzen naar de service-desk, naar een product pagina of naar jouw bedrijfswebsite. Op deze manier worden gebruikers van Zo doe je dat zelf jouw potentiele klanten en kunnen ze op jouw website de gebruikte producten aanschaffen om die klus zelf te klaren of misschien besluiten ze toch om een nieuwe te kopen. In het geval je een dienst aanbiedt kunnen ze een dienst van je afnemen om de klus te laten uitvoeren. Ze moeten in alle gevallen wel weten dat je bestaat.

Met een verwijzing op Zodoejedatzelf.nl naar jouw (bedrijfs)website werk je aan je autoriteit. Als er meer bedrijven naar jou website verwijzen dan ziet Google dit en dat heeft een positieve uitwerking op de plaatsen welke je in de Google zoekresultaten door Google toegewezen krijgt.

Vergroot dus nu je autoriteit en zorg voor meer verkeer naar je eigen website door een url te laten opnemen in 1 van onze hands-on handleidingen.

Visuele zichtbaarheid door plaatsing banners op Zo doe je dat zelf

Een verwijzing naar je website kan uitstekend opgenomen worden in de verhaallijn van een hands-on handleiding, maar je valt pas echt op met visuele banners. Visuele banners trekken veel meer de aandacht van de gebruiker t.o.v. de tekstuele verwijzingen en vergroten daarmee de kans aanzienlijk om van onze gebruikers jouw klant te maken.

Adverteren op Zo doe je dat zelf

Wil jij met jouw bedrijf, product of dienst meer autoriteit opbouwen en visueel beter zichtbaar zijn / hoger gevonden worden in de Google zoekresultaten. zie je mogelijkheden om te adverteren op onze homepage of in één van onze hands-on handleidingen? Laat die kans dan niet liggen en vul direct ons contactformulier in.

Zo doe je dat zelf!