Reclames op Zo doe je dat zelf

Zo doe je dat zelf heeft als doreel om opgedane kennis en ervaring met jou te delen, geheel kostenloos zodat jij als eindgebruiker daar van kunt profiteren. Echter kost het schrijven van blogs tijd. En als je dit goed wilt doen, dus inclusief afbeeldingen en eventueel videomateriaal en ook het onderhoud van de socials dan kost dit zelf behoorlijk veel tijd. Hieronder meer informatie m.b.t. de reclames op zo doe je dat zelf.

Gratis door advertenties

Om een platform aan te bieden maken we kosten. Dit zijn kosten voor de domeinnaam en kosten voor de hosting provider. Daarnaast kost het ook veel eigen tijd om e.e.a. up-to-date te houden en te reageren op alle reactie (we doen ons best). In de basis willen we dit platform voor zowel jullie als voor onszelf kostenloos zien te houden. Om dit te realiseren maken wij gebruik van diverse vormen van advertenties.

Ja, wij voegen dus bewust advertenties toe aan de blogs en de pagina’s op Zo doe je dat zelf. Daarnaast bieden we bedrijven ook de mogelijkheid om in onze artikelen te adverteren. Hoe werkt zo’n verdien model dan?

Adsense reclame op Zo doe je dat zelf

Gebruik van directe partners

Partners kunnen via onze website aan hun linkbuilding werken. Als er een artikel op onze website is geschreven waar bijvoorbeeld een product van de partner in voor komt dan kunnen ze een banner op onze website laten plaatsen met een link naar hun website of het betreffende artikel.

Ook kan de partner er voor kiezen om een tekstuele link te laten opnemen in een bijpassend artikel. Deze tekstuele link zal ook naar de website van de partner linken.

Kosten voor de reclame partner: een eenmalige fee.
Kosten voor u als gebruiker: geen
Opbrengst ZDJDZ: de eenmalige fee

Gebruik van Affiliate marketing

Wij vertonen ook reclames vanuit een zogeheten affiliate netwerk. Dit is een platform welke banners heeft klaar staan. Uit die banners kiezen we banners welke passen bij een artikel of een categorie en plaatsen die daar bij. Zodra u als gebruiker op zo’n banner klikt verdienen wij niets en u hoeft natuurlijk ook niets te betalen. Zodra u een aankoop doet bij het bedrijf waar u na de klik op uitkomt dan betaald u voor het gekochte product en ontangen wij een bepaald % of een bepaald vastgesteld bedrag.

Kosten voor de reclame-partner: de reclame partner betaald aan het affiliate netwerk
Kosten voor u als gebruiker: geen (als u een aankoop doet bij de andere website zijn dat natuurlijk uw kosten)
Opbrengst ZDJDZ: een afgesproken bedrag / een afgesproken percentage

Gebruik van Google Adsense

Google Adsense vertoond volledig geautomatiseerde reclames. Google probeerd voor de adverteerder er voor te zorgen dat het reclames zijn die goed bij de website content past om zo de bezoeker naar de betreffende winkel te trekken om daar een aankoop te doen.
Als jij als gebruiker op zo’n advertentie klik worden wij een klein beetje blij, want dan krijgen wij een paar centen voor die klik.

Daarnaast krijgen we ook een paar centen per 1000 vertoonde reclames via onze website.